In 1999 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker aan de Sociale Hogeschool te Heverlee ( ondertussen UCLL).  Nadien volgden nog o.a. een 4 jarige therapeutenopleiding en  een intensieve opleiding tot gecertificeerd mindfulnesstrainer .en een opleiding tot ACT            ( acceptance and commitment therapy).

Ik heb gewerkt met individuen, gezinnen en groepen. Zowel met jong als oud. En dit rond heel diverse thema's.  Doorheen de jaren ben ik me steeds blijven bijscholen via zelfstudie, studiedagen, vormingen en opleidingstrajecten.

Na jarenlang in het veld te staan als hulpverlener, binnen organisaties, heb ik beslist om mijn ervaringen en kennis te bundelen en deze ook via mijn eigen praktijk TILL NOW in te zetten.


Kijken vanuit een systemische bril is een 2de natuur voor mij. Van kinds af aan leg ik verbanden en analyseer ik bewegingen.  We bestaan door de ander. 

Mindfulness is voor mij een manier van in het leven staan, die me de rust biedt waar ik lange tijd naar op zoek ben geweest. 

Als moeder van 2 guitige kinderen, ervaar ik regelmatig hoe makkelijk ook jonge kinderen al meegezogen worden in de rushmentaliteit van onze huidige maatschappij. Vandaar dat ik me bijkomend geschoold heb om ook kinderen - en tieners - via de 8 weken training kennis te laten maken met mindfulness.