Mindfulness voor tieners 


Via de gezondheidspraktijk ZEGG organiseer ik een sessie voor tieners rond zelfzorg en mindfulness. En dit op woensdag 28 april van 16u - 18u.

Deze sessie maakt deel uit van een 4 delige reeks 'rediscover your smile tijdens corona voor jongeren'.

Van alle leeftijdsgroepen staat bij jongeren het mentaal welzijn het meest onder druk door corona. Jongeren voelen zich machteloos en eenzaam door coronamaatregelen: “Luister eindelijk eens naar ons”. Het gebrek aan sociaal contact en perspectief maakt hen steeds angstiger. Jongeren zijn in volle ontwikkeling en hebben daarvoor contacten met leeftijdsgenoten nodig. We moeten hen durven te vragen wat voor hen belangrijk is: wat stellen zij voor?

We organiseren  een groepstraject waarbij we jongeren van 12 tot 16 jaar aan het woord laten om samen uit te zoeken hoe zij met corona en haar impact kunnen omgaan. Thema’s zoals zelfzorg, verbondenheid en groei in het leven komen aan bod. Het doel is om jongeren ruimte te geven om te ventileren en handvatten aan te reiken om om te gaan met corona en de moeilijkheden die zich daarbij voordoen. 

Deze sessies gaan door op een bijzondere en coronaproof locatie

Neem zeker een kijkje op de site: https://zegg.be/agenda voor meer info en inschrijven.

Of neem rechtstreeks contact op via klara@tillnow.be 

 

Annulatiebeleid: Afmelden kan tot 4 weken voor de training. Bij afmelden tussen de 4 en de 2 weken voor aanvang, wordt 50 % terug betaald. Bij annulatie vanaf 2 weken voor aanvang van de training is het volledige bedrag verschuldigd.

Till Now behoudt het recht tot annulatie of correctie van data, uur of prijs.